Pentru serviciile de copywriting si content writing, tariful este calculat in functie de numarul de cuvinte.

Servicii Copywriting SEO si Content Writing publicitar

Continutul text optimizat SEO poate creste exponential traficul site-ului tau in cursul a doar cateva luni.

Copywriting SEO reprezinta crearea unor texte atragatoare si convingatoare pentru vizitatori, care raspund nevoilor utilizatorilor si le raspund intrebarilor, care ajuta site-ul sa aiba o pozitie cat mai buna in SERPs (Search Engine Results Page). SEO ajuta utilizatorii de Internet sa ajunga pe site-ul tau, iar continutul text ii ajuta sa gaseasca ceea ce cauta si sa execute o actiune (sa cumpere, sa se inscrie, sa se aboneze, sa doneze etc.), indeplinind scopul conversiei. Strategia web reprezinta fundatia oricarui site de succes, de la site de prezentare, pana la blog sau magazin online. Pentru ca motoarele de cautare (Google, Bing, Yahoo etc.) sa indexeze favorabil un site, este necesar continut text de calitate.

Agentia STADI WEB ofera servicii de copywriting (redactare articole bloguri, descrieri produse, descrieri servicii, newslettere, text landing page etc. – totul foarte bine optimizat SEO). Noi putem ajuta brandul tau sa evolueze si sa transmita mesajul potrivit publicului tinta. Ne vom asigura ca publicul ajunge pe site-ul tau printr-un continut text optimizat SEO pana la ultimul cuvant.

Actiuni de comunicare

Actiunile de comunicare sunt initiate pentru a realiza obiective de marketing:

 • Castigarea publicului pe Facebook – mai multi followers, mai multe comentarii, mai multe like-uri si share-uri
 • Cresterea traficului pe site dinspre pagina de Facebook sau contul de Instagram
 • Cresterea vanzarilor pe website cu ajutorul traficului generat de Facebook, Instagram, Twitter sau alte bloguri

Actiuni de comunicare pe Facebook (aplicabile de asemenea pe Instagram, Twitter, LinkedIn etc.)

Facebook este o retea de socializare (social media) deschisa comunicarii si accesului la informatie publica si privata. Actiunile de comunicare sunt reprezentate de publicarea de postari si comentarii pe pagina promovata. Postarile pot fi sponsorizate pentru un Reach ridicat si pentru a aduce mai multe afisari si interactiuni pe pagina. Putem crea campanii targetate de Facebook Ads, iar statisticile pot fi urmarite in Facebook Insights.

Avantaje copywriting – De ce sa alegi servicii de copywriting pentru text publicitar ?

 • Livrare rapida a oricarui fel de text optimizat SEO, unic, fara plagiere
 • Preturi foarte avantajoase, platesti exact cat ai folosit (tarif pe numar de cuvinte)
 • Lucrezi alaturi de copywriteri experimentati

Orice copywriter profesionist include cuvintele cheie potrivite in continutul text al site-ului tau, fapt care te va ajuta sa atragi trafic targetat si clienti. Continutul text optimizat SEO poate creste traficul site-ului tau exponential, in cursul a doar cateva luni.

Textul publicitar este gandit in urma documentarii aprofundate pentru a dobandi cunostintele si autoritatea textuala de a recomanda si vinde publicului produse sau servicii. Documentarea ne ajuta sa descoperim avantajele produselor sau serviciilor, iar talentul nostru in litere creste randamentul comercial oricarui text publicitar. Textul vizat de serviciile de copywriting pune accentul pe formarea unei legaturi cu cititorul pentru a-i castiga increderea.

Cand exceleaza textul publicitar ?

 • Textul publicitar este specific, lipsit de ambiguitate.
 • Textul publicitar este redactat pentru contextul potrivit.
 • Textul publicitar este mulat pe tonul vocii brand-ului.
 • Textul publicitar este informativ, educativ, aspirational.
 • Textul publicitar comunica direct cu cititorul care are dorinta de cumparare.

Unde este necesar textul de publicitate ?

 • Descrieri, prezentari companie, produse, servicii
 • Pagini website, site de prezentare, magazin online, blog
 • Materiale de publicitate
 • Social Media (Pagina Facebook, cont Facebook, cont Instagram, cont LinkedIn, cont Twitter, cont YouTube)

Servicii content writing pentru campanii de promovare, campanii SEO, social media si newslettere

Serviciile content writing sunt complementare cu serviciile de copywriting, content writing generand interactiune cu publicul tinta pe o multitudine de platforme media (blog-uri, website-uri de profil, forumuri, publicatii de stiri).

Obiectivul dezvoltarii de content prin serviciile de content writing pentru campanii de comunicare nu este vanzarea in mod special, ci raportarea la public prin articole informative, stiri, noutati, conectarea cu publicul, interactiunea textuala pentru a obtine raspunsuri din partea publicului si a mentine un dialog.

Unde sunt necesare serviciile content writing ?

 • Comunicare organizationala
 • Articole website, blog, pagini site de prezentare
 • Postari Facebook, postari Instagram, postari LinkedIn, newslettere
 • Corespondenta e-mail

Articole SEO

Cunosti beneficiile articolelor SEO? Daca raspunsul este nu, trebuie sa stii ca reprezinta un instrument de marketing online puternic. Cu articole scrise pentru oameni, dar optimizate pentru motoarele de cautare (SEO), vei intari prezenta ta online, vei construi backlinkuri catre site-ul tau si iti vei imbunatati brand awareness-ul. Te putem ajuta sa cladesti o campanie de articole SEO bazata pe o strategie SEO, prin integrarea celor mai relevante cuvinte cheie. Vom lucra alaturi de tine pentru a gasi cele mai cautate subiecte in domeniul tau si vom realiza articole SEO de calitate pentru fiecare expresie importanta.

Descrieri de produse si servicii – Descrieri SEO pentru indexare favorabila

Daca iti doresti ca utilizatorii sa ajunga la produsele tale in motoarele de cautare, este important ca descrierile produselor sau serviciilor sa fie optimizate SEO, alaturi de imaginile, de asemenea optimizate, ale acestora. Copywriterii nostri sunt gata sa te ajute sa redactezi descrieri de calitate pentru produsele sau serviciile pe care le comercializezi.

Comunicate de presa

Comunicatele de presa optimizate pe expresii de cuvinte cheie atrage distribuirea pe site-urile agentiilor de stiri. Aceasta este o strategie eficienta de a construi backlinkuri de calitate pentru site-ul tau, care iti aduce rezultate pozitive prin cresterea autoritatii domeniului tau.

Newslettere e-mail marketing

Daca esti in cautarea unei modalitati de a comunica frecvent cu clientii tai, noi te ajutam sa redactezi newslettere convingatoare, ce vor determina clientii tai sa revina pe site si sa cumpere. Newsletterele pentru e-mail marketing sunt folosite adesea pentru readucerea audientei pe site, determinarea utilizatorii sa se aboneze pentru un serviciu, anuntarea promotiilor si ofertelor, alaturarea unei comunitati.

Bloguri

Multi antreprenori inteleg importanta unui blog, dar nu au timp sa isi faca unul sau nu au timp sa posteze frecvent. Copywritterii nostri se pot ocupa de blogul tau, in timp ce tu te bucuri de traficul sporit. Daca nu ai inca blog, dar iti doresti, trebuie sa stii ca noi oferim si servicii de creare bloguri.

Advertoriale

Un advertorial bun este format atat din continut educational, cat si continut informational. De obicei este scris de o parte terta, obiectiva, motiv pentru care utilizatorii sunt mai dispusi sa il citeasca. Exista multe tehnici de a scrie un advertorial, iar copywriterii nostri cunosc aceste secrete.

Elaborate cu atentie, copywriting-ul si content writing-ul conduc catre rezultate comerciale inedite pentru orice brand mare sau mai putin mare. Astfel, agentia STADI WEB recomanda sa optezi pentru servicii copywriting sau servicii content writing pentru a beneficia de avantajele indexarii favorabile si atragerea vizitatorilor asupra produselor sau serviciilor prestate.