Crearea unui site de prezentare implica costuri minuscule comparativ cu rezultatele uriase.

Creare site de prezentare - Primul pas in online

Orice site de prezentare creat de agentia STADI WEB beneficiaza de Responsive Web Design.

Prezenta online prin crearea unui site de prezentare este esentiala oricarei afaceri ce doreste sa participe in competitia online din domeniul corespunzator.

Imaginea companiei tale este esentiala! Daca imaginea companiei inspira seriozitate si profesionalism, aceasta atrage clientii mai mult decat orice. Increderea in brand si imaginea companiei reprezinta peste 50% din hotararea vizitatorului de a deveni client.

Pana la finalul articolului despre crearea unui site de prezentare complet, vei afla cateva notiuni despre un site de prezentare si ce servicii ale agentiei STADI WEB te pot ajuta in realizarea unui site de prezentare.

Creare site de prezentare cu web design simplu si elegant

Fiecare dintre proiectele pentru care realizam site-uri de prezentare este diferit datorita varietatii cerintelor clientilor. Agentia STADI WEB delimiteaza unicitatea fiecarui site de prezentare prin web design-ul creat special pentru fiecare proiect.

In Web Design, detaliile fac diferente enorme intre un design placut ochiului si un design nereusit. Atentia indreptata catre detalii a stat la baza reprezentarii vizuale, online, a zecilor de business-uri, startup-uri si afaceri mici care au apelat la serviciile noastre.

In procesul de Web Design, conceptul grafic pentru un site web (site de prezentare, magazin online, site personalizat 100%, site cu blog, site WordPress etc.) este creat in jurul cerintelor clientului. Multe site-uri web prioritizeaza design-ul si uita de continutul text de calitate. Un site de prezentare complet este alcatuit atat dintr-un Web Design finisat, cat si din texte, descrieri, titluri, articole si rezumate detaliate.

Vizitatorii pot accesa un site de prezentare atat de pe ecrane mari (calculator, televizor), cat si de pe ecrane medii sau mici (tablete, telefoane mobile). Astfel, web design-ul site-ului tau de prezentare trebuie sa fie adaptat pentru orice rezolutie. Orice site de prezentare creat, dezvoltat sau implementat de agentia STADI WEB este un site responsive, cu un design responsive, fiind optimizat pentru diversitatea dispozitivelor.

Stiai ca peste 50% din traficul online zilnic provine de pe dispozitive mobile?

Avantajele realizarii unui site de prezentare cu design unic, atractiv, dar simplu si elegant:

 • Site-ul de prezentare este cartea de vizita online a afacerii tale
 • Cu ajutorul unui site de prezentare, oferta companiei tale este la dispozitia clientilor in orice moment al zilei, in orice zi din an
 • Cu un site de prezentare, poti fi reprezentat in piata nationala, dar si in piata internationala, datorita afisarii continutului text / imaginilor in mai multe limbi pe site-ul de prezentare.
 • Costurile de promovare online sunt minuscule in comparatie cu preturile altor forme de publicitate
 • Crearea unui site de prezentare implica costuri reduse de realizare si de intretinere a site-ului (gazduire site web, serviciu profesional de mentenanta a site-ului de prezentare, administrarea site-ului de prezentare, optimizarea site-ului de prezentare, promovarea online a site-ului de prezentare)
 • Site-ul de prezentare este o modalitate simpla de a fi contactat cu ajutorul formularului de contact plasat strategic in paginile site-ului de prezentare sau a e-mailului, numarului de telefon afisat pe site-ul de prezentare

Creare site de prezentare optimizat SEO

Pentru a fi vizibil in cautarile de pe motoarele de cautare (Google, Bing, Yahoo etc.), site-ul de prezentare trebuie sa incorporeze optimizari SEO (“Search Engine Optimization”). Agentia STADI WEB dezvolta site-uri de prezentare optimizate SEO pentru a pune bazele succesului afacerii tale printre competitorii din domeniul ales. Noi practicam o serie de optimizari SEO cu scopul cresterii vizibilitatii website-ului in motorul de cautare Google. Respectam toate sfaturile Google pentru indexarea corecta a informatiilor din website, insa nu se poate garanta pozitionarea site-ului in primele rezultate Google pentru toate cuvintele cheie. Pentru atingerea acestui obiectiv, prestam servicii de optimizare SEO si promovare prin Google Ads pentru site-ul de prezentare.

Promovarea online a site-ului de prezentare

Cel mai important lucru este sa fii la locul potrivit, in momentul potrivit: unde clientii cauta produsele si serviciile din domeniul tau. Crearea unui site de prezentare si a unui plan de promovare online bine pus la punct sunt calea spre succesul afacerii tale. Pentru servicii de promovare online, optimizare SEO site de prezentare, marketing online, va invitam sa vizitati paginile dedicate din site-ul nostru si sa ne solicitati o oferta, scriind toate detaliile necesare ofertarii.

Inainte de crearea unui site de prezentare, vom discuta despre lista cerintelor tale cu privire la realizarea site-ului. Daca nu ai stabilit inca o lista de cerinte, vom gandi una impreuna in functie de obiectivele pe care le doresti atinse cu noul tau site de prezentare.

Agentia Web STADI WEB sustine ca un site de prezentare este primul pas pentru dezvoltarea afacerii tale, deoarece:

 • Genereaza oportunitati de afaceri
 • Imbunatateste numarul de vanzari ale produselor sau serviciilor
 • Automatizeaza procesele afacerii tale
 • Creste faima, increderea si notorietatea unui brand
 • Reduce costurile operationale

Creare continut pentru site-ul de prezentare

Continutul text transforma un site de prezentare ineficient intr-un site de prezentare productiv. In procesul de creare al textului pentru site-ul de prezentare, iti vom adresa intrebari despre firma ta, serviciile prestate, produsele vandute si iti vom cere alte informatii relevante. Impreuna vom cauta raspunsurile intrebarilor si vom contura povestea afacerii tale. Astfel, vom crea grafica reprezentativa afacerii tale si vom dezvolta site-ul de prezentare.

Stiai ca studiile demonstreaza ca ai la dispozitie doar cateva secunde pentru a capta atentia unui vizitator? Prima impresie pe care site-ul tau de prezentare o creeaza va fi diferenta dintre un potential client sau pastrarea lui intr-o statistica de simpli vizitatori ai site-ului tau de prezentare.

Mentenanta unui site de prezentare. Administrarea site-ului de prezentare.

Agentia STADI WEB recomanda optarea pentru servicii de mentenanta si administrare site-uri de prezentare indiferent daca website-ul a fost realizat de agentia noastra sau de alt dezvoltator web.

Ce servicii oferim in timpul mentenantei site-ului sau administrarii acestuia (site de prezentare, site cu blog WordPress, magazin online etc.)? Cateva dintre serviciile mentenantei si administrarii site-ului sunt:

 • Verificare periodica a functionalitatii website-ului
 • Actualizare periodica a platformei WordPress la cea mai recenta versiune
 • Actualizare periodica a plugin-urilor
 • Adaugare imagini, modificare imagini, optimizare imagini
 • Adaugare text, modificare text, optimizare SEO text
 • Modificari structura website
 • Adaugare pagini noi
 • Adaugare postari pe blog
 • Adaugare produse noi, modificari produse existente, modificari descrieri, titluri, poze produse
 • Backup si reparare platforma in caz de incompatibilitate plugin - update
 • Devirusare, protectie antivirus, protectie antispam

Dupa crearea noului tau website, recomandam cresterea traficului organic a site-ului de prezentare prin urmatoarele servicii: Optimizare SEO, Optimizare SEM, campanii promovare Google Ads, campanii promovare Facebook Ads, campanii promovare Instagram Ads, campanii newsletter, copywriting si Compania ta pe Google.